CD - DVD CD GYÁRTÁS, SOKSZOROSÍTÁS, MÁSOLÁS

CD reklám logo
Magyar Deutsch Angol Portugese Brasil Spanish
CD DVD Csomagolás
CD reklám
CD

CD gyártás

CD line 1
cd gyártás quimby

CD-R, CD-R for Audio (Compact Disc Recordable)

Cégünk évek óta zenei albumok összeállításával és gyártásával foglalkozik. Ezen területen eltöltött idő során feltérképeztük, hogy egyre nagyobb az igény saját céges arculattal ellátott professzionális írható CD-k iránt. Ezt felismerve bővítettük szolgáltatásaink palettáját az egyedi céges arculatnak megfelelő, igényes írható CD-k gyártásával. Az egyedi arculat a CD-k felületére nyomdai eljárással kerül. Így azon kívül, hogy tartós, szép felületet érünk el, a CD olvasó sem károsodik, ami sok esetben jellemző az elavult matricás megoldásnál.

CD-ROM

A gyártás folyamán már információval ellátott CD-k, amelyeket a felhasználó csak olvashat. Ebben az esetben nemcsak a CD felületét használhatja ki reklám, hirdetés vagy céges információ közlés céljából, hanem a CD tartalmát is ön adja meg (pl. termék katalógus, prezentáció…). Nagyobb példányszám esetén célszerű legyártatni. Ezzel időt és pénzt takarítva meg. Elég a „Master” példányt, vagy az „Image file”-t elkészíteni és mi rövid határidőn belül legyártjuk, akár sok ezer példányban a CD-ROM -ot, írható CD árban. Természetesen ilyenkor is a kívánt grafikával nyomtatva a korongot és a borítót is - igény szerint.

AUDIO CD

Bármilyen audio anyag gyártását vállaljuk, személyre szabott designnal és árakkal. Az audio CD gyártásának jogi feltételeit az ArtisJus weboldalán találja.

NÉHÁNY REFERENCIÁNK


E-build CD

Redform

OTP Bank Junior CD

OTP Bank Electra DEMO CD

Teleca CD

IQ-Med CD

Ducati Wolf CD

CD Reklám CD

CIB Internet Bank DEMO CD

FotoMarket CD

DJ Budai CD-DVD

HP StartPaq CD-ROM

MALÉV Air Tours CD

LOTTÓ KLUB CD

MUSICBOX CD

NIPPON KAYAKU CD

- CIB Bank - Internet Bank DEMO CD
- IQ-Med Kft.
- Magyar Lemezlovas Egyesület

NYOMDAI KIVITELEZÉSKívánságára nem csak a CD lemez, hanem annak csomagolásának teljeskörű gyártását is ránk bízhatja!

ÁRAK

Minden esetben kérjen testre szabott ajánlatot, hogy az esetleges kedvezményeket érvényesíteni tudjuk!

Closer