Magunkról - DVD CD GYÁRTÁS, SOKSZOROSÍTÁS, MÁSOLÁS

CD reklám logo
Magyar Deutsch Angol Portugese Brasil Spanish
CD DVD Csomagolás
CD reklám
CD

Magunkról

CD line 1

RÖVID HATÁRIDŐVEL CD & DVD MÁSOLÁS,SOKSZOROSÍTÁS ÉS FELÜLET NYOMTATÁS!

CD írás és másolás, írható CD gyártás, illetve CD rom, CD audio, CD video, az Ön elképzelései szerint, a legjobb áron. Az alábbiakban bemutatjuk a CD gyártás és CD sokszorosítás újszerű, az Ön által elképzelt designnal nyomtatott CD megoldásainkat. DVD gyártás és írható DVD igényeit is bizza ránk. Ön szabja meg, hogy a megrendelt CD felületén mi szerepeljen (cégembléma, név, cím, elérhetőségek). Ezzel újabb lehetőséget teremt, hogy cége mindig szem előtt legyen. Ezen fantasztikus megoldással a CD adathordozói szerepén túl, reklám szerepet is betölt. Mindez pedig nem jelent többletköltséget az Ön számára, mivel az egyénre szabott arculattal ellátott írható CD illetve írott CD-ROM ugyanazon árfekvésben van, mint a forgalomban lévő egyedi design nélküli társaik. 

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat és kapacitásunk. Cégünk kiemelt figyelmet fordít ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére. CD grafika elkészítésével kapcsolatban bizalommal forduljon grafikai stúdiónkhoz

Külön nyomdai anyagokat a Paletta Press Kft.-nél készíttetjük. 

 

Részletesebb információért kattintson a felső menüsávban a CD, DVD, SHAPE CD gombokra!  

 

gyártósor

 

CD sokszorosítás, DVD sokszorosítás

A CD sokszososítás vagy CD gyártás, illetve a DVD sokszorosítás vagy DVD gyártás, különbözik a CD és DVD másolástól vagy duplikációtól. A CD sokszorosítás vagy más szóval a CD gyártás, eseténe a CD-t egy ún. mesterlemez, és stamper (nyomólemez) segítségével, polikarbonát szemcsékből, gépsorokon, nagy mennyiségben állítják elő. Ezek a CD sokszorosító gépek akár napi 25.000 CD gyártására is képesek. A sokszorosított CD lemez felületét általában offszet nyomással nyomják meg.

A CD másolás, illetve CD duplikáció esetében általában távol-keletről importált üres CD lemezek megírásával készülnek el a CD-k, hasonlóan, mint az otthon található PC CD írokon. A CD másolás napi kapacitása a rendelkezésre álló CD író torony méretétől is füg.

A DVD sokszorosítás és DVD gyártás, hasonló a CD gyártáshoz. Ebben az esetben is nyomólemez elkészítésével kezdődik a folyamat, majd ezt követően DVD gyártó gépsorokon kerül sor a DVD sokszorosításra. A DVD másolás esetében, hasonlóan a CD másoláshoz, a lemezek tartalmát előgyártott üres DVD-re írják fel.

A lemezek sokszorosítása és offset nyomása után kerülhet sor a csomagolásra. A sokszorosított CD-k és DVD-k csomagolása, általában gépi megoldással történik. Ezáltal nagy mennyiségű lemez költséghatékony csomagolására van lehetőség.

 

Cégünk szolgáltatásai:

» CD sokszorosítás (CD gyártás) és felület nyomás

» DVD sokszorosítás (DVD gyártás) és felület nyomás

» CD és DVD csomagolások minden változatban

 

Egyéb szolgáltatások

  • DVD authoring (DVD előkészítés)
  • Nyomdai előkészítés
  • Blu-Ray gyártás
Closer